Kjøpsbetingelser for Norsk Hoppemelk


Her finner du våre kjøpsbetingelser, les dette før du bestiller. Det gir en trygghet både for deg og oss. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, lagerbeholdning og endring i priser på våre nettsider, da vi ikke har kapasitet til å holde alle våre produkter oppdatert til enhver tid.
Bestilling
Så snart du har sendt din bestilling til oss vil du motta en bekreftelse på dette via e-mail. Vårt mål er å ekspedere kundene så fort som mulig. Det kan ta noen ekstra dager i travle perioder, til vanlig er leveringstiden fra 2 til 10 dager. Trenger du noe umiddelbart ring oss og vi vil gjøre det vi kan for å få det sendt samme dag. Du er selvfølgelig også velkommen til å sende din bestilling pr. post. Om du ønsker en personlig service, kan du ringe inn din bestilling på telefon 99278797.

Priser
Alle oppgitte priser er i norske kroner (NOK) inkl.MVA.


Betaling
Å handle produkt hos Norsk Hoppemelk er sikkert. Vi sender faktura på epost når varene sendes fra oss. Har du ikke epostadresse sendes faktura sammen med varene.

Trygghet
Dersom det mot formodning skulle være en feil ved varen, returner den til oss med en kort beskrivelse av problemet. Oppgi også om du ønsker ny vare eller pengene i retur. Viktig: Dersom du ønsker pengene tilbake, husk kontonummer vi skal overføre beløpet til!
Mer informasjon om kjøp og salg via Internett kan du finne på følgende steder:
Kjøpsloven, Forbrukerrådet, Markedsføringsloven, Nsafe

Retur.
Dersom du ønsker å returnere de kjøpte varer til oss, uansett om det gjelder angrerett eller feil på produktet, så send det til adressen:

Norsk Hoppemelk, Strandvegen 171, 2316 Hamar

Send ikke varer i postoppkrav, disse vil ikke bli hentet ut. Vi setter pris på om du sender med noen ord som og forklarer hvorfor du returner varen.

Reklamasjon
Du kan reklamere på en feil eller skadet varer innen 14 dager. Vilkår for at varene skal kunne byttes, er at de er ubrukte, orginalinnpakningen er uskadd.Disse regler gjelder uten unntak. Send tilbake pakken i orginalinnpakningen godt pakket med betalt returfrakt.

Uutløste pakker.
Vi er desverre nødt til å fakturere for pakker, som ikke blir hentet ut innen fristen. For tiden beregner vi et gebyr på 300 kroner, dette er for å dekke de utgiftene som påløper ved porto/returporto, oppkravsgebyr og pakking.

Spørsmål.
Dersom du fortsatt lurer, så er du velkommen til å ta kontake med oss på en av følgende måter:
E-mail: mette@hoppemelk.no

Eller du kan sende oss brev eller smstil følgende:
Norsk Hoppemelk, Strandvegen 171, 2316 Hamar

Tlf: 99278797

lagt til handlevogn