Om Norsk Hoppemelk

Hestene

Hestene som brukes i melkeproduksjon tilhører naturrasene, først og fremst Haflinger, Islandshest, Fjording. Disse rasene er godt tilpasset et tøft klima og denne tilpasningen gjenspeiles i kvaliteten på melka, med et høyt innhold av biologisk aktive stoffer. For å få best mulig melkekavalitet, må produksjonen foregå på hestens premisser. Det betyr blant annet at hestene får gå i flokk på store naturlige beiter. 


        
Produksjonen

Alle ledd i produksjonen overvåkes nøye for å sikre topp kvalitet på produktene. Vi samarbeider med forskningsinstitusjoner som Høgskolen i Hedmark og Universitetet for miljø og biovitenskap for å skaffe mest mulig kunnskap om innhold og egenskaper i norsk hoppemelk.

Varekjøp

Ved å klikke på det enkelte produkt i nettbutikken, finner du beskrivelse av de ulike varene. Her kan du også kjøpe produktene. Vi har fått kortløsning som gjør handelen enklere. Vareutvalget som består av ren frysetørket hoppemelk og videreforedlede hoppemelksprodukt i tablettform og som hudpleieprodukt. Alle leveres med posten. Prisene i nettbutikken er inklusive frakt. I gårdsbutikken i Nordsvea i Vang ved Hamar du kjøpe varene fraktfritt.

 

lagt til handlevogn